Van Klaveren Juweliers Zwolle. Altijd vertrouwd en goed sinds 1911

Wishlist

[woosw_list]

Geen producten in je winkelmand.

Service

Van Klaveren Juwelier voldoet graag aan uw verwachting. Zowel voorafgaand als tijdens en ook later na uw aankoop of reparatie doen wij al het mogelijke om u de beste service te bieden. Bijvoorbeeld door:

  • u in een mooie ambiance inspireren bij een heerlijk kopje koffie
  • u te adviseren bij uw aankoop
  • u alleen kwalitatief hoogwaardig onderhoud aan te bieden
  • u volledig te informeren voor een prijsopgave
  • u garantie service te verlenen
  • uw aankoop of reparatie naar u op te versturen
  • u alleen vertrouwde kwaliteitsproducten aan te bieden

Oorgaatjes prikken bij Van Klaveren Juwelier

Leeftijdgrens bij Van Klaveren Juwelier is vanaf 6 jaar. Maximaal een tweede gaatje in de oorlel. Onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een ouder. Op zaterdag in verband met de drukte alleen tot 12.00 uur. Oorgaatjes worden per stuk geprikt

Batterijservice bij Van Klaveren Juwelier

De batterijwissel in uw horloge is precisiewerk en wij raden u aan dit in geen geval zelf te doen. Deskundigheid en de hoogste kwaliteit batterij is wat wij u bieden. Bij ondeskundig openen van de kast kan de garantie op het horloge vervallen. Bovendien kan bij gebruik van onjuist gereedschap de kast van het horloge beschadigen.

De kosten voor een batterijwissel zonder waterdicht garantie zijn 10,- euro, en meestal klaar terwijl u wacht.

Voor een batterijwissel met de waterdichtheid volgens de specificatie van uw horloge wordt het horloge altijd opgestuurd naar het desbetreffende merk. Alleen bij het merk zijn de originele onderdelen hiervoor beschikbaar en ontvangt uw horloge op de uitgevoerde werkzaamheden opnieuw merkgarantie. De kosten voor een batterijwissel met waterdicht garantie zijn afhankelijk van het merk, de hoeveelheid arbeid en aantal te vervangen onderdelen tussen de 45 euro – 95 euro.

Indien u vragen of positieve input heeft nodigen wij u uit ons te contacten via office@juweliervanklaveren.nl