Reparaties

Van Klaveren Juwelier en een batterijwissel
Wanneer wij uw horlogebatterij vervangen terwijl u erop wacht vervalt de waterdichtheid van uw horloge. De waterdichtheid is afhankelijk van niet alleen de achterdeksel maar van vele onderdelen in en aan het horloge zitten, zoals glaspakking, achterdekselpakking, kroonpakking, drukkers, stift en tube. Door de ruime keuze in horlogemodellen zijn deze waterdicht onderdelen tegenwoordig niet meer op voorraad.

De beste keuze voor uw waterdichte horloge is een batterijwissel met waterdichtheid garantie. Uw horloge wordt dan altijd naar het merk gestuurd en voorzien van de originele onderdelen. Deze batterijwissel neemt meestal 4-8 weken in beslag en heeft minimaal een jaar garantie.

sale01

Van Klaveren Juwelier en een nieuwe horlogeband
Voor horloges met een universele aanzet, hebben wij een uitgebreide collectie leren horlogebanden van het toonaangevende merk Hirsch.

Een originele band  kunnen wij bij het merk voor u bestellen. Indien voorradig bij het merk, duurt dit ongeveer 5 werkdagen.

Van Klaveren Juwelier en een horlogeband verstellen
Voor horloges die bij ons gekocht zijn is deze service levenslang gratis.

Het inkorten, van horlogebanden van horloges die niet bij ons gekocht zijn, kost 10 euro.

Horloge imitaties en horloges met combinaties van de volgende materialen waar NIET aan gewerkt wordt zijn hout, plastic en keramiek.

 

Van Klaveren Juwelier en reparaties
Afhankelijk van de aard van het mankement kunnen wij uw horloge, zilveren of gouden sieraad vaak goed repareren. Ons atelier beschikt over zeer vakkundige horlogemakers en goudsmeden die uw horloge of sieraad op de best mogelijke manier kunnen herstellen.

U ontvangt van ons voorafgaand aan de reparatie een inschatting van de kosten. Indien dit niet mogelijk is vanwege de complexheid van de reparatie, kan ons atelier een prijsopgave maken. De gemiddelde doorlooptijd van reparaties in ons atelier is 1 tot 2 weken.