Reparaties

Van Klaveren Juwelier en een batterijwissel

Wanneer wij uw horlogebatterij vervangen terwijl u erop wacht vervalt de waterdichtheid van uw horloge. De waterdichtheid is afhankelijk van niet alleen de achterdeksel maar van vele onderdelen in en aan het horloge zitten, zoals glaspakking, achterdeksel pakking, kroonpakking, drukkers, stift en tube. Door de ruime keuze in horlogemodellen zijn deze waterdicht onderdelen tegenwoordig niet meer op voorraad.

De beste keuze voor uw waterdichte horloge is een batterijwissel met waterdichtheid garantie. Uw horloge wordt dan altijd naar het merk gestuurd en voorzien van de originele onderdelen. Deze batterijwissel neemt meestal 4-8 weken in beslag en heeft minimaal een jaar garantie.

sale01

Van Klaveren Juwelier en een nieuwe horlogeband

Voor horloges met een universele aanzet, hebben wij een uitgebreide collectie leren horlogebanden van het toonaangevende merk Hirsch.

Een originele band  kunnen wij bij het merk voor u bestellen. Indien voorradig bij het merk, duurt dit ongeveer 5 werkdagen.

HIRSCH, Performance Watch Strap

Van Klaveren Juwelier en Premium Brands

Voor het onderhoud aan uw Premium Brand horloge bent u bij Van Klaveren Juwelier aan het juiste adres. Van Klaveren Juwelier heeft meer dan 100 jaar ervaring met uurwerken van alle soorten en maten. Middels trainingen bij verschillende Premium Brands kan Van Klaveren Juwelier u adviseren over het onderhoud van de meeste horlogemerken.

Onderhoud bij merken zoals Breitling, Omega, Tag Heuer, Longines, Rado en andere wordt altijd uitgevoerd door de specialisten van het desbetreffende merk. Natuurlijk met een nieuwe merkgarantie afhankelijk van het merk van minimaal 12 maanden tot wel 24 maanden.

LONGINES Superfactory

TISSOT The Gear Train

RENATA, Swiss Made Battery

Van Klaveren Juwelier en een horlogeband verstellen

Voor horloges die bij ons gekocht zijn is deze service levenslang gratis.

Het inkorten, van horlogebanden van horloges die niet bij ons gekocht zijn, kost 10 euro.

Horloge imitaties en horloges met combinaties van de volgende materialen waar NIET aan gewerkt wordt zijn hout, plastic en keramiek.

 

Van Klaveren Juwelier en reparaties

Afhankelijk van de aard van het mankement kunnen wij uw horloge, zilveren of gouden sieraad vaak goed repareren. Ons atelier beschikt over zeer vakkundige horlogemakers en goudsmeden die uw horloge of sieraad op de best mogelijke manier kunnen herstellen.

U ontvangt van ons voorafgaand aan de reparatie een inschatting van de kosten. Indien dit niet mogelijk is vanwege de complexheid van de reparatie, kan ons atelier een prijsopgave maken. De gemiddelde doorlooptijd van reparaties in ons atelier is 1 tot 2 weken.

CITIZEN, Better Starts Now

OMEGA Superfactory

Tag Heuer Superfactory

SEIKO Presage Craftsmanship