Reparaties

Batterijwissel
In onze winkels kunnen wij uw horlogebatterij vaak ter plekke vervangen. Wanneer wij uw horlogebatterij direct vervangen vervalt de waterdichtheid van uw horloge, aangezien wij dit niet meer kunnen garanderen.
Een batterijwissel en waterdichtheid met garantie? Uw horloge wordt dan naar de leverancier gestuurd. Deze batterijwissel neemt meestal 4-8 weken in beslag en heeft minimaal een jaar garantie.

Afbeelding van een horlogemaker

Horlogeband vervangen
Voor horlogebanden met een universele aanzet, hebben wij een uitgebreide collectie leren horlogebanden van het merk Hirsch. Als u een originele band aan uw merkhorloge wilt, kunnen wij deze voor u bestellen. Indien voorradig bij de leverancier, duurt dit ongeveer 10 werkdagen.

Horloge band inkorten
Voor horloges die bij ons gekocht zijn is deze service kosteloos. Het inkorten, van horlogebanden van horloges die niet bij ons gekocht zijn, kost € 10,-

Overige horlogereparaties en sieradenreparaties
Afhankelijk van de aard van het mankement kunnen wij uw horloge, zilveren of gouden sieraad vaak goed repareren. Ons atelier beschikt over vakkundige horlogemakers en goudsmeden die uw horloge of  sieraad op de best mogelijke manier kunnen herstellen. U ontvangt van ons voorafgaand aan de reparatie een inschatting van de kosten. Indien dit niet mogelijk is vanwege de complexheid van de reparatie, kan ons atelier een prijsopgave maken. De gemiddelde doorlooptijd van reparaties in ons atelier is 1 tot 2 weken.